KÄYTTÖEHDOT

Toimitusehdot ja palautus

Suostumus henkilötietojesi käsittelyyn

Tekemällä tilauksen hyväksyt henkilötietojesi käyttämisen.

Asiakastiedot

Asiakkaan tulee tilauksen yhteydessä ilmoittaa nimi, sähköpostiosoite, toimitusosoite ja puhelinnumero. Tilauksen tekeminen ei edellytä rekisteröitymistä. Asiakastiedot ovat luottamuksellisia, eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille. Asiakas vastaa annettujen tietojen oikeellisuudesta, ja on velvollinen ilmoittamaan tietojen muuttumisesta viipymättä murmakanpantapaja.fi:lle

Toimitusehdot lyhyesti: 1. Mittatilaustuotteilla ei ole vaihto- ja palautusoikeutta. 2. Toimitusajat ovat työjonoista riippuen 1-5 viikkoa, jos toimituksella on kiire, otathan yhteyttä MURmakan Pantapajaa ja sovi toimituksesta, myyjä ilmoittaa asiakkaalle mahdollisista viivästyksistä. 3. Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tai viallinen tuote, tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta viipymättä MURmakan Pantapajalle joko sähköpostitse murmakka.paja(at)gmail.com tai puhelimitse 0503838987 (arkisin 10 - 18 ) 4. murmakanpantapaja.fi ei vastaa siitä, jos tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy murmakanpantapaja.fi johtumattomista syistä, kuten luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta murmakanpantapaja.fi -verkkokaupan toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta. 6. Tilaajan tulee olla 18-vuotta täyttänyt.

Tarkemmat toimitusehdot

1. Toimitusaika

Tuotteidemme lähetysaika on 1-5 viikkoa työjonoista riippuen. Pyrimme aina mahdollisimman pikaiseen toimitukseen. Olemme asiakkaisiin mahdollisimman pikaisesti yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse mikäli havaitsemme toimitusajan kestävän normaalia pidempään.

2. Toimitustavat

Posti:

Nouto valitsemastasi Postista, toimitusmaksu postin hinnaston mukaisesti.

Nouda tilaamasi tuotteet omasta Postista. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla paketin saapumisesta ja voit noutaa lähetyksesi Postista heti saapumispäivänä klo 16 jälkeen.

Nouto myymälästä:

Voit noutaa tuotteesi Eläintarvike MURmakan myymälästä (Porolantie 1, 80770 Kontiolahti) arkisin 12-18, myyjä ilmoittaa kun tuotteet ovat valmiina haettaviksi. Toimitusmaksu 0€.

3. Maksutavat

murmakanpantapaja.fi verkkokaupan maksupalveluvälittäjät on 

4. Palautusoikeus

Tuotteilla ei ole vaihto- ja palautusoikeutta mittatilaustuotteiden takia.

5. Reklamaatiot

Kaikki tilaukseen tai toimitukseen liittyvät reklamaatiot pyydämme lähettämään kahdeksan (8) vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta osoitteeseen: murmakka.paja@gmail.com

6. Tilauksen peruminen

Asiakas voi peruuttaa tilauksensa, mikäli toimitus ei ole tapahtunut kohtuullisessa ajassa. Tilauksen perumisesta tulee ilmoittaa osoitteeseen murmakka.paja(at)gmail.com tai soittamalla 0503838987. Pyrimme ilmoittamaan asiakkaillemme sähköpostilla tai puhelimitse, jos toimitusaika eroaa normaalista. Myös murmakanpantapaja.fi pidättää oikeuden tilauksen perumiseen ja palauttaa rahat asiakkaan tilille.

7. Yhteystiedot

MURmakan Pantapaja

Porolantie 1

80770 Kontiolahti

P. 0503838987

murmakka.paja(at)gmail.com